Főoldal - Kánya Község Hivatalos Honlapja

Hírek

2011-05-18 21:39

Ekkor indult honlapunk

Kellemes böngészést kívánunk!

Fejlesztések 2019

Magyar Falu program keretében benyújtott pályázatok:

- Óvoda fejlesztés ( 11.544.452 Ft ) - nem nyert

Az óvoda konyha felújítás keretében kimaradt tároló helyiségek és csoportszoba felújítása került be a pályázatba, valamint egy sószoba kialakítása ill. a terasz tető cseréje.

- Óvoda játszóudvar kialakítása ( 5.000.000 Ft) - nyert - megvalósítása 2020 nyara

A tervezett fejlesztés műszaki tartalma a következo lenne: JÁTSZÓVÁR, BABAHÁZ, HINTA VEGYES ÜLOKÉVEL,HOMOKOZÓ ÁRNYÉKOLÓVAL, POLYBALL, MÁSZÓKA TŰZOLTÓRÚDDAL,EGYENSÚLYOZÓ ESZKÖZ, PIRAMIS MÁSZÓKA, RUGÓSHINTA, TRAMBULIN süllyesztett kivitelü, EGYBEÉPITETT ASZTAL PADOKKAL, a játékok alá GUMILAP 4CM VASTAGSÁGBAN valamint pár műanyag játék, labda. Az udvart a déli szomszéd telek felöl szeretnénk lekeríteni ill. keleti oldalon a kertet kerítéssel leválasztani.Szeretnénk az óvoda és bölcsőde udvarát kerítéssel elválasztani. Önerőből majd ültetnénk még pár fát és bokrot az udvarra.

- Temető fejlesztés ( 5.000.000 Ft) - nyert - megvalósítása 2021 tavasza

Ezt a Római Katolikus egyház nyújtotta be az Önkormányzat támogatásával, mivel a pályázat egyházi tulajdonban lévő temetőkre volt kiírva.

Ennek keretében előlről kapna egy kerítést a temető, napelemes kandellábereket ill. vízvételi lehetőséget biztosítanánk, egy úrna falat is építenénk.